Olen käyttänyt tätä kermaa makeissa herkuissa jo vuosia, eikä se ole vielä pettänyt.
Tuoksuu kahvilta ja on fantastisen maukasta.
Aluksi laitoin sitä vain nuppineuloihin, nyt käytän sitä myös muissa jälkiruoissa.
Menettelytapa:
100 g sokeripitoisia mannasuurimoita.
200 ml keitettyä kahvia (liukoista).
50 ml vettä.
1 vaniljakastikejauhe.
250 voita.
Menettely:
Keitä kahvia.
Kaada raakasokeri kattilaan ja anna sen sulaa.
Sekoitamme edelleen – tämä on erittäin tärkeää.
Kaada kahvi sulaneen kinuskin joukkoon.
Sekoita, kunnes seos on kasassa.
Ole varovainen, sillä seos on todella kuumaa.
Vatkaa vanukasjauhe veteen ja sekoita seokseen.
Sekoita, kunnes koko seos on sakeutunut.
Ota nyt kerma pois liekistä.
Peitä kelmulla ja anna jäähtyä huoneenlämmössä.
Ota voi jääkaapista hyvissä ajoin etukäteen pehmenemään.
Vatkaa voi vispilällä.
Kun kerma on jäähtynyt, sekoita joukkoon vatkattu voi teelusikallinen kerrallaan.
Sekoita kaikki huolellisesti.
On tärkeää tietää, että yhdistettäessä sekä voin että karamellin on oltava samassa lämpötilassa.
Voit maustaa tilkalla rommia aromia.
Me käytämme kerman koristeluun ja täytteisiin.
Se on myös erinomaista nuppineuloissa tai seppeleissä.
Käytämme tätä kermaa myös kylmiin laseihin, jos pidät karamellista ja kahvin tuoksusta, tämä kerma on juuri oikea sinulle.
Toivotamme sinulle hyvää makua! :-).