Kahvin salama suklaalla ja kermalla: ihanan mehukas jälkiruoka lusikalla – valmis 15 minuutissa ja koko perhe riemuitsee siitä!

Herkullinen suklaajälkiruoka lusikoittain, nopea, helppo ja todella upea.

Sen valmistaminen on hyvin ja yksinkertaista, et tarvitse vaakaa tai mittakuppia, vain yksinkertainen ruokalusikallinen.

Jos pidät kahvin tuoksuisista jälkiruoista, tämä resepti miellyttää sinua varmasti.

Kokeile sitä jo tänään,.

Tarvitsen:

5 munaa.

6 rkl cr.sokeria.

6 rkl öljyä.

6 ruokalusikallista vettä.

6 ruokalusikallista maitoa.

6 ruokalusikallista hl.jauhoja.

2 rkl kaakaota.

10 g leivinjauhetta.

Kaatamista varten:.

Haudutettu kahvi (voi olla myös makeutettu) jos et halua käyttää kahvia, käytä haudutettua kaakaota tai grankoa.

Top:.

500 ml kermavaahtoa.

300 g suklaata.

Menettely:

Vatkaa munat sokerin kanssa vaahdoksi.

Lisää vähitellen öljy, vesi, maito ja lopuksi seulotut jauhot, kaakao, leivinjauhe.

Vaivaa tasainen taikina.

Vaivaa tasainen taikina, jonka kaadat voideltuun vuokaan.

Paista 180-asteisessa uunissa 20 minuuttia.

Tee sokerisiirappi.

Laita vettä ja sokeria liekille.

Keitä 1 minuutti, poista sitten liedeltä ja anna seistä 10 minuuttia.

Kaada sitten yksinkertaisesti paistetun taikinan päälle.

Nyt valmistetaan kuorrutus.

Laita kermavaahto ja rikottu suklaa kuumalle ja anna sen sulaa.

Kaada sitten kakun päälle ja anna jähmettyä.

Se siitä, herkullinen suklaakakku on valmis.

Tulos: Kakku on valmis:

Toivotamme teille hyvää makua! :-).

Aino

Author: Aino

Olen Aino, puutarhan ystävä ja luonnon kauneuden vaalija. Kirjoitan täällä vihreistä unelmistani, jakamalla vinkkejä ja ideoita, miten puutarhasi voi kukoistaa. Yhdessä voimme oppia lisää kasveista, maaperästä ja siitä, kuinka luoda täydellinen, elinvoimainen keidas.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *