En leivo enää hapantaikinasta, tämä on yksikkö: upeat NOPEAT MORAVIAKAKUT – ne näyttävät mummon leivonnaisilta ja tuoksu keittiössä on sanoinkuvaamaton!

Rouva Evka :n mukaan fantastinen taikina muraavikakkuihin ja -pulliin, jotka voi valmistaa 15 minuutissa ja leipoa toiset 15 minuuttia.

Puolessa tunnissa saat herkulliset kakut pöytään.

Kun kokeilet tätä reseptiä, teet sitä varmasti säännöllisesti!

Moravian flash-kakut

Moravian happamattomat leivonnaiset ovat loistava valinta kaikille, jotka haluavat nauttia maukasta mutta nopeaa ja helppoa leivonnaista.

Toisin kuin hiivataikinaa, happamattoman taikinan ei tarvitse antaa kohota, mikä lyhentää valmistusaikaa huomattavasti.Taikina vaivautuu nopeasti ja helposti, ja se voi mennä suoraan uuniin.Tämä on ihanteellista kiireisille ihmisille, joilla ei ole aikaa pitkään leipomiseen.

Moravian happamattoman taikinan kakut voidaan täyttää erilaisilla makeilla ja suolaisilla täytteillä.Klassinen makea täyte on raejuustoa, unikonsiemeniä, luumuja, aprikoosihilloa, pähkinöitä ja povidlá.Suolaisia kakkuja täytetään esimerkiksi bryndzalla, kaalilla, perunoilla ja pekonilla.Monipuolisuuden ansiosta jokainen löytää mieleisensä maun.

Happamattomat muraavialaiset kakut:

Taikina:.

600g hl.Jauhot.

250 ml maitoa.

1 hiiva.

2 munaa.

2 dc öljyä.

3 ruokalusikallista raakasokeria.

1 balanssi.vaniljasokeria.

1 leivinjauhe.

Täyte:.

Raejuustoa.

Keltuainen.

Limonadi.

Hedelmät.

Kotitekoinen hillo.

Unikko.

Pähkinät.

Ripottelua varten:

Sokeripulveri.

Menettely:

Tämä taikina on ihmeellinen siinä mielessä , että sinun tarvitsee vain sekoittaa ne kaikki yhdessä kulhossa.

Ei pitkää työtä tai odottelua, että se kohoaa.

Työskentelet vain taikinan kanssa heti – eli teet keksejä.

Koristelin keksit kupilla (halkaisija 5 cm).

Tein keskelle syvennyksen pienemmän lasin pohjalla.

Laita täyte kaivoon.

Suosittelen luumuhilloa ja maustettua raejuustoa sekoitettuna munankeltuaiseen.

Maustetun tuorejuuston ja hedelmien – kuten persikoiden tai aprikoosien yhdistelmä on myös erinomainen.

Sivele munavoiteella ja paista.

Paista esilämmitetyssä uunissa 180 asteessa vain 15-16 minuuttia.

Pikkuleivät ovat kauniita pehmeitä ja herkullisia.

Toivotamme teille hyvää makua! :-).

Reseptin kirjoittaja : Eva T.

Aino

Author: Aino

Olen Aino, puutarhan ystävä ja luonnon kauneuden vaalija. Kirjoitan täällä vihreistä unelmistani, jakamalla vinkkejä ja ideoita, miten puutarhasi voi kukoistaa. Yhdessä voimme oppia lisää kasveista, maaperästä ja siitä, kuinka luoda täydellinen, elinvoimainen keidas.

One Reply to “En leivo enää hapantaikinasta, tämä on yksikkö: upeat NOPEAT MORAVIAKAKUT – ne näyttävät mummon leivonnaisilta ja tuoksu keittiössä on sanoinkuvaamaton!”

  1. Kiistaton totuus: kyseinen resepti kiitetään nopeudestaan ja helppoudestaan. Mutta entä makukysymys? Onko happamaton oikeasti herkullinen vai jääkö se vaisuksi ilman perinteistä kohotusta ja aromikkuutta? Olisiko reseptiä mahdollista rikastaa makua lisäämällä jotain ekstraa, vai onko yksinkertainen pikaleipominen se juttu tässä tapauksessa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *