Isoäidin resepti mukipannukakkuihin kiehuvalla vedellä: Ne eivät pala koskaan ja ovat pehmeitä kuin sokerivashi!

Jokainen pannukakku tällä otozh.com.ua:n reseptillä on kuin taideteos.

Perinteinen resepti, jossa on epätavallinen ainesosa, joka tekee taikinasta tiiviin, reiätön ja täydellinen täytettäväksi millä tahansa täytteellä, joka ei vuoda!.

Tarvitsen:

4 rkl kasviöljyä.

4 rkl sokeria.

2 kuppia jauhoja.

2 kuppia maitoa.

4 munaa.

2 rkl maissitärkkelystä.

1 kuppi kiehuvaa vettä.

1 paketti vanilliinisokeria.

ripaus suolaa.

Täytettä varten:.

Raejuusto.

Maustettu smetana.

Kermavaahto.

Hilloa.

Viina.

Nutella.

Granko.

Tuoreet hedelmät.

Menettelytapa:

Vatkaa ensin munat ja sokeri huolellisesti kulhossa.

Lisää ripaus suolaa ja vaniljasokeri.

Lisää maito, öljy ja sekoita.

Sekoita tasaiseksi seokseksi.

Ihmeaine, joka takaa meille sileät pannukakut ilman reikiä, on tärkkelys.

Se on sekoitettava kiehuvaan veteen.

Vasta sitten se on sekoitettava huolellisesti massaan.

Sekoita jauhot pienissä erissä koko ajan sekoittaen, jotta ei muodostu kokkareita.

Kuumenna nyt paistinpannu pienellä määrällä öljyä ja aloita pannukakkujen paistaminen.

Sitten täytämme valmiit pannukakut suosikkimme makealla ja suolaisella täytteellä.

Tykkään täyttää ne kotitekoisella hillolla ja myslillä ja tarjoilla ne kermavaahdolla koristeltuina – se on herkkua!

VINKKI: .

Suolaiset pannukakut maistuvat hyvältä esimerkiksi haudutettujen sienien kanssa, joihin on sekoitettu hienonnettua tilliä ja juustoraastetta.

Jos pidät reseptistä, tallenna se suosikkiesi joukkoon, jotta et häviä sitä.

Hyvää makua!

Aino

Author: Aino

Olen Aino, puutarhan ystävä ja luonnon kauneuden vaalija. Kirjoitan täällä vihreistä unelmistani, jakamalla vinkkejä ja ideoita, miten puutarhasi voi kukoistaa. Yhdessä voimme oppia lisää kasveista, maaperästä ja siitä, kuinka luoda täydellinen, elinvoimainen keidas.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *